WOMED Award finalistes 2021


Dit waren de finalistes voor de WOMED Award 2021.

Proficiat aan Caroline Vercauteren! Zij werd verkozen tot Onderneemster van het Jaar 2021.

.

Hero
Pagina finalistes website 2021

Caroline Vercauteren

BonMush

Ik ben een dromer en doener tegelijk. Ik heb 5 jaar geleden de kans gegrepen om het charcuteriebedrijf van m’n schoonouders over te nemen en samen met m’n nieuwe team vorm ik het bedrijf uit de Westhoek om tot een future-proof pareltje. Met de oesterzwam als basis en een betere wereld als doel. Let’s eat the world a better place!

Katrien vierkant2

Katrien Vermeire

John & Jane

Bij audiovisueel productiebedrijf John en Jane maken we elke event onvergetelijk! Ondernemen doe je nooit alleen. Je motiveert mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ik ben iemand met ambitie die opportuniteiten grijpt. Iemand met een droom waar passie en oog voor detail centraal staan. Iemand met duidelijke doelen, gegidst door buikgevoel, authenticiteit en de mensen om me heen.

Marie vierkant

Marie Callens

Floorify NV

Door als eerste in Europa te innoveren met rigide vinylplanken en -tegels schudden we de wereld van de vloeren door elkaar. Floorify combineert een authentieke look-en-feel met een ultiem gebruiksgemak, inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. We verdelen deze innovatieve vloeren via zorgvuldig gekozen vloerenspeciaalzaken in binnen- en buitenland. De kans om zo’n revolutionair product te lanceren, krijg je maar één keer in je leven. Dan twijfel je niet: je doet het gewoon zelf!