WOMED Award finalistes 2022


Vanaf 18 maart 2024 worden de nieuwe finalistes bekend gemaakt.

Vanaf dan kan je stemmen op jouw favoriete kandidaat.Website beelden 25 jaar hero
Pagina finalistes uitreiking 20232

Ine Meeussen

Ufinity

Toen ik in 2010 Ufinity oprichtte, was dat eigenlijk voor niemand een grote verrassing. De combinatie ondernemersbloed, onuitputtelijke drive en continue stroom van ideeën lagen aan de oorsprong. Ons doel met Ufinity? Een partner zijn voor iedere CFO en bij uitbreiding ieder financieel team door hen te ondersteunen bij de meest complexe vraagstukken rond mensen, processen en systemen.

Winnaressen2 2023 03 09 074322 jern

Caroline Van der Perre

RAFF Plastics

Als geboren ondernemer ben ik trots dat we met RAFF Plastics vandaag al het verschil maken. We willen dit in de toekomst blijven doen door meer plastiek afval te recycleren en afval een 2e leven te geven. Duurzaam ondernemen zit in ons DNA. Let’s recycle the present for a better future!

Pagina finalistes uitreiking 20234

Elke Geraerts

Better Minds at Work

Mijn missie is een positieve impact op mens en maatschappij. Bij Better Minds at Work ambiëren we een ‘mentale revolutie’, waarbij ons gehele team onmisbare en tijdige kennis rond mentale veerkracht en het brein verspreidt over alle sectoren, functies, generaties en culturen heen. Dit doen we door psychologische inzichten te vertalen naar frisse en toegankelijke day-to-day oplossingen voor individu en organisatie.