WOMED Award finalistes

Proficiat aan Elly Huysmans

Zij werd verkozen tot 'Onderneemster van het jaar' 2023


Groepsfoto WOMED 2023
Finalistes 2023 Ann Sofie WOMED

Ann-Sofie Denoo

Denoo Matrijzen

Onze toewijding gaat verder dan alleen matrijzen maken; we begeleiden onze klanten van het eerste idee tot de service aan de productielijn. We geloven in vooruitgang en automatisatie. Ons team van vakkundige matrijzenmakers combineert traditioneel vakmanschap met cutting-edge automatisering. Samen creëren we matrijzen die klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

Elly Huysmans WOMED

Elly Huysmans

Glowi

In 2007 startte mijn ondernemersverhaal met Het Poetsbureau. Ondertussen is ons bedrijf uitgegroeid tot de bloeiende Glowi groep, met bijna 15.000 medewerkers en zijn we de grootste werkgever in Vlaanderen. Onze missie is helder: we willen mensen en bedrijven anders en beter ontzorgen, zowel thuis als op het werk. Dit doen we vanuit een familiale en warme cultuur: mensen kansen geven, met een oog voor innovatie en duurzaamheid, in Vlaanderen en over de landsgrenzen heen.

Finalistes 2023 Jade Strobbe WOMED

Jade Strobbe

Bakkerij Van Hoorick

Met onze bakkerij zetten we onze klanten helemaal centraal en geven we ze een echte beleving. De liefde voor het ambacht, maar vooral voor het ondernemen maakten dat we ons bedrijf zijn gaan professionaliseren en zijn gaan bekijken als een echte KMO. Ons doel? samenwerken, inspireren en zorgen dat met de nodige innovatie ons cultureel erfgoed bewaard blijft.