Belofte finalistes 2021

Dit waren de finalistes voor de Belofte 2021.

Proficiat aan Sarah Parent!
Zij werd verkozen tot Belofte van het Jaar 2021.

Hero2

.

Ingrid Renders Anne Cornut

Ingrid Renders & Anne Cornut

Maison Slash

Belofte Vlaams-Brabant

Ze zeggen altijd: “It takes a village to raise a child”. Wel, wij creëerden een digital village voor Belgische ouders. Nooit eerder was het combineren van al je identiteiten en rollen zo’n uitdaging als tijdens de coronacrisis - waar professionele taken gewoon doorliepen toen scholen sloten. Dankzij ons mediaplatform voelt geen enkele ouder zich nog alleen. We doorbreken taboes en geven inspiratie met de nodige saus humor en relativering.

Judith vierkant2

Judith Dillen

One On One BV

Belofte Antwerpen

Als ambitieus ondernemer heb ik twee passies: HR & Logistiek. Met One On One combineer ik sinds 2017 beide. Onze missie: (knelpunt)beroepen in de logistieke en maritieme sector aantrekkelijk maken én invullen. Zo dragen wij vandaag ons steentje bij aan de motor van onze economie, de Antwerpse haven. Het groeipotentieel is eindeloos. Let’s rock and roll!

Karen louise vierkant

Karen Ooms & Louise Noelmans

La&Bel

Belofte West-Vlaanderen

Onze passie voor handtassen en de zoektocht naar een project waarin we onze creativiteit en vriendschap konden combineren, resulteerde in het ontstaan van La&Bel, een tijdloze collectie lederwaren. Elk ontwerp getuigt van oog voor detail en verenigt kwalitatieve, duurzame materialen met meesterlijk vakmanschap. Ons handelsmerk, de signature ‘knoop’, wordt verwerkt in alle items en staat symbool voor kracht en vriendschap.

Sarah goed

Sarah Parent

Go Forest

Belofte Oost-Vlaanderen

Het is mijn missie om duurzaamheid vanzelfsprekend te maken; een no-brainer. We planten bomen met impact voor bedrijven en helpen hen om het verhaal tastbaar te maken naar werknemers en klanten. Bedrijven hebben de kracht om positieve invloed uit te oefenen op hun netwerk en om zo het tij te keren. Het is daarom niet enkel mijn doel om zoveel mogelijk bomen te planten, maar om ook zoveel mogelijk bedrijven mee op de kar te krijgen.

Marion vierkant2

Marion Sterckx

iAssist

Belofte Limburg

Na meer dan 20 jaar ervaring als Office Manager in een verscheidenheid aan bedrijven, heb ik vanuit mijn bewondering voor ondernemers iAssist opgericht. Wij zijn een fullservice administratiekantoor voor KMO-ondernemers. Het is onze missie om ondernemers zodanig te ontzorgen dat ze zich 100% kunnen focussen op hun corebusiness en de groei van hun bedrijf. Samen met onze klanten groeien, is de mooiste voldoening!

Overzicht finalistes voor op website pagina finalistes6