Belofte finalistes 2022

Vanaf 18 maart 2024 worden de nieuwe finalistes bekend gemaakt.

Vanaf dan kan je stemmen op jouw favoriete kandidaat.


Website beelden 25 jaar hero

.

Pagina finalistes uitreiking 20235

Hilde Gos

IceLab NiceCream Creations

Belofte Antwerpen

Als grote ijsfanaat en dierenvriend ben ik in 2020 gestart met IceLab NiceCream Creations, het eerste ijssalon in de Benelux dat 100% plantaardige, huisbereide, artisanale producten aanbiedt en volop inzet op duurzaamheid. Een gelateria in Antwerpen met een hart voor mensen, dieren en onze wondermooie planeet. 

Pagina finalistes uitreiking 20236

Sanne Schrooten

SUPURA

Belofte Limburg

Met SUPURA combineer ik twee grote passies namelijk: beauty en bedrijven helpen met groeien. Naast groothandel machines en cosmetica is SUPURA een partner voor schoonheidsinstituten. Ondernemen is heel hard werken, lange uren draaien en risico’s nemen. Maar het is echt het mooiste wat er bestaat!

Pagina finalistes uitreiking 20237

Maura Nachtergaele

Payflip

Belofte Oost-Vlaanderen

Payflip biedt een digitaal platform voor bedrijven waar werknemers zelf hun loonpakket flexibel en naar eigen noden kunnen samenstellen. In de klassieke sector van sociale secretariaten en consultants, is Payflip de Netflix van de verloning.

Winnaressen

Emma Callens

EMC Greenroofs

Belofte West-Vlaanderen

Tijdens mijn studie startte ik het bedrijf EMC Greenroofs, gespecialiseerd in de aanleg van groendaken en daktuinen. Vandaag realiseren we grote projecten voor bedrijven om de daken te vergroenen. En er kan nog zoveel meer. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Pagina finalistes uitreiking 20239

Liesbeth Dupon

KiddoTravel

Belofte Vlaams-Brabant

Met KiddoTravel heb ik van mijn passie voor reizen mijn beroep gemaakt. Wat onze reisorganisatie voor families met kinderen uniek maakt is de focus op ervaringen via de thematische bouwstenen. Elke familie stelt zo zelf haar ideale vakantie samen. Mijn missie is: zoveel mogelijk families overtuigen een avontuur aan te gaan en de wereld te ontdekken met hun kinderen.  

Overzicht finalistes voor op website pagina finalistes6