Belofte finalistes

Proficiat aan Charlotte Therssen!

Zij werd verkozen tot Belofte van het Jaar 2023.


Groepsfoto belofte groepsfoto belofte 2023
Finalistes 2023 Christina Hadinoto BELOFTE

Belofte Vlaams-Brabant

Christina Hadinoto

Contour Lab
Iedereen verdient het om er fantastisch uit te zien en te voelen, ongeacht lichaamstype of gewicht. Daarom ontwikkelden we met Contour Lab een digitale shopping advisor die de (online) shopping experience transformeert. Op termijn willen we de "Itsme" worden binnen de fashion industrie.

Finalistes 2023 Kathleen Kalders BELOFTE

Belofte Limburg

Kathleen Kalders

Maison Maeseyck
Maison Maeseyck maakt knapkoek, ontstaan in 1648. Het is een koekje met een unieke smaak en verhaal dat we nieuw leven inblazen. Wij staan voor authenticiteit, traditie en beleving. Mijn ambitie is om knapkoek op grote schaal bekend te maken zodat iedereen kan genieten van de lekkere smaak en het mooi stukje geschiedenis.

Finalistes 2023 Lien Louwagie BELOFTE

Belofte Oost-Vlaanderen

Lien Louwagie

Gig & Grow
“Ondernemers helpen groeien, gelukkiger maken en tijd teruggeven door hen te ontzorgen van alle administratieve rompslomp, dat is de missie van Gig & Grow. Wat ooit startte als een wild idee in New York tijdens COVID, groeide in amper 3 jaar tijd uit tot een superteam van financiële admin-experts. Mijn persoonlijke missie? Authentiek ondernemen vanuit het hart, inspireren en impact creëren.

Charlotte Therssen BELOFTE

Belofte West-Vlaanderen

Charlotte Therssen

MOI ET MARIE
Ik vind het zo belangrijk dat meisjes en vrouwen hun menstruatie comfortabel kunnen doorkomen. Daarom ontwikkelden wij kwalitatief en duurzaam menstruatieondergoed dat je kan blijven hergebruiken. Goed voor je lichaam, de planeet én je portemonnee! MOI ET MARIE is er voor en door vrouwen, samen maken we de wereld mooier en groener.

Finalistes 2023 Nele Vlaeminck BELOFTE

Belofte Antwerpen

Nele Vlaeminck

SOFAR
Als interieurontwerper wil ik mijn klanten ontzorgen dankzij een kwalitatieve designsofa, gemakkelijk aanpasbaar en wasbaar! Met SOFAR maken wij jouw zetel in België met kwalitatieve, duurzame en 100% recycleerbare materialen. Zo maken we samen met onze klanten een positieve ecologische en sociale impact. Laat dat nu net mijn missie zijn met SOFAR.

Overzicht finalistes voor op website pagina finalistes6